top of page

Håndbryggernes Dag


Når hverdagen har sat sine klør i os alle sammen efter en forhåbentlig god sommerferie, så er der brug for at der sker noget særligt - og det er netop det Brewers Inc. inviterer inden for til d. 2. september - Håndbryggernes Dag!

24 håndbryggere får muligheden for at servere deres håndbryggede øl på hanerne i Brewers Inc., når vi dedikerer 12 af vores 16 haner (i to heats) til danske håndbryggere.

Alle gæster i baren får udleveret en stemmeseddel og kan stemme på deres favoritøl - de tre øl der har fået flest stemmer overgår til en jury der vælger den bedste øl, som så efterfølgende vil blive brygget på et dansk mikrobryggeri og indgå som en del af Brewers Inc.'s sortiment.

Med Håndbryggernes Dag ønsker vi at sætte endnu større fokus på de mange mennesker rundt omkring i Danmark der brygger virkelig godt øl, og give dem en chance for at få øllet ud til andre end blot familie og venner - og at kunne give vores gæster en helt unik smagsoplevelse!

Går du med tanker om at prøve kræfter med håndbrygning (det er faktisk ikke så svært som man skulle tro) - så prøv at se på disse begyndersæt hos Maltbazaren - så er du godt i gang!

Du kan læse mere om arrangementet her: Håndbryggernes Dag


Comments


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page