October 9, 2017

October 6, 2017

September 21, 2017

September 6, 2017

Please reload

Seneste blogindlæg

Håndbryggernes Dag/ Øllets Dag

August 28, 2017

1/1
Please reload

Udvalgte blogindlæg

Håndbryggernes Dag

July 12, 2017

Når hverdagen har sat sine klør i os alle sammen efter en forhåbentlig god sommerferie, så er der brug for at der sker noget særligt - og det er netop det Brewers Inc. inviterer inden for til d. 2. september - Håndbryggernes Dag!

 

24 håndbryggere får muligheden for at servere deres håndbryggede øl på hanerne i Brewers Inc., når vi dedikerer 12 af vores 16 haner (i to heats) til danske håndbryggere.


Håndbryggerne skal tilmelde sig arrangementet, brygge deres bedste øl og indlevere øllet i engangsfade til Maltbazaren (nærmere vilkår og betingelser kan læses her). Vi betaler for øllet og sælger det til fordelagtige priser på dagen. 


Alle gæster i baren får udleveret en stemmeseddel og kan stemme på deres favoritøl - de tre øl der har fået flest stemmer overgår til en jury der vælger den bedste øl, som så efterfølgende vil blive brygget på et dansk mikrobryggeri og indgå som en del af Brewers Inc.'s sortiment.

 

Med Håndbryggernes Dag ønsker vi at sætte endnu større fokus på de mange mennesker rundt omkring i Danmark der brygger virkelig godt øl, og give dem en chance for at få øllet ud til andre end blot familie og venner - og at kunne give vores gæster en helt unik smagsoplevelse!

 

Går du med tanker om at prøve kræfter med håndbrygning (det er faktisk ikke så svært som man skulle tro) - så prøv at se på disse begyndersæt hos Maltbazaren - så er du godt i gang!

 

Du kan læse mere om arrangementet her: Håndbryggernes Dag

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg os