top of page

Håndbryggernes Dag 2018


Siden 2005 har Danske Ølentusiaster fejret 'Øllets Dag' den første lørdag i september. I Brewers Inc. markerer vi, for andet år i træk, dagen ved at lade håndbryggere få deres egen øl på hanen og servere det for vores gæster.

Vi søger derfor 10 håndbryggere som har lyst til at tilmelde sig eventen og brygge en øl specielt til denne dag.

I løbet af dagen vil vores gæster vurdere de forskellige øl og til slut vil vi kåre ’best of show’ som vi så på sigt brygger i stor skal på professionelt anlæg og får på hanen i Brewers Inc.

Ud over æren og glæden ved at se sin egen øl på hanerne stiller vi et gavekort på henholdsvis 750, 500 & 300 kroner til Maltbazaren på højkant til de tre bedste øl!

Ved tilmelding forpligter man sig til at levere 20 liter fadøl som vil blive skænket på dagen. Har man ikke erfaring med at tappe på fad er der hjælp og tomme fade at hente hos os. Ønsker du at tilmelde dig som håndbrygger eller vil du gerne vide mere om arrangementet, så skriv til andreas@brewersinc.dk.

Sidste år var en bragende succes og vi glæder os til igen at kunne invitere bryggere og interesserede indenfor til en dag i det håndbryggede øls tegn!


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page