top of page

Brewers Inc. Bar & Brewery


Copenhagen first - then the world!

Brewers Inc. går ind i en ny fase - og vi kaster os ud i et nyt eventyr, nu som bar & bryggeri 🍻

"Men brygger I ikke allerede øl????"

Jo vi har siden vores åbning for knap 1½ år siden haft en små 20 forskellige øl på hanerne i eget navn - nogle af dem 'rene' Brewers øl andre vindere fra vores håndbrygger konkurrence 'Månedens Brygger' (som stadigt kun vil være at finde eksklusivt på Brewers Inc. på Nørrebro).

Men nu tager vi det næste skridt og kaster os ud i at brygge langt flere øl (og i langt større skala) end vi har gjort hidtil - derfor kalder vi os nu "Brewers Inc. Bar & Brewery". Det betyder at du forhåbentlig også snart vil kunne møde Brewers Inc. på hanerne hos nogle af vores venner rundt omkring i København :-)

Vi har efterhånden draget os en del erfaringer i forhold til hvad det Københavnske folk godt kan lide af øl, og det, koblet med vores erfaringer som håndbryggere og den kærlighed vi har til det gode øl lavet af kvalitets råvarer med fokus på det gode håndværk gør at vi nu tør kaste os ud i hvad man godt kan kalde fase II for Brewers Inc.

Fase II har også betydning for dig som gæst hos Brewers Inc. - i og med at vi i langt højere grad kommer til at stå for produktionen af flere af de øl vi har på hanen, er det også muligt at tilbyde disse øl til en langt bedre pris for dig som gæst - de første to øl - hvoraf den første bliver lanceret på torsdag - kommer til at koste 35/55 for henholdsvis stor/lille! Vi er faktisk helt vildt glade for at vi med denne nye udvikling kan sænke prisen for nogle af vores øl - en af grundtankerne for os har lige siden vores åbning været, at godt øl ikke behøver at koste spidsen af en jetjager - og forhåbentlig vil det at vi sænker priserne betyde at flere vil vælge kvalitetsøl produceret i Danmark med hjerte og sjæl!

Medlemmer af Brewers Inc. Craft Beer Lovers Club får endda mulighed for at købe vores egne øl til endnu bedre priser - kun 45,- for en stor fadøl! Følg linket her for at læse mere om BICBLC.

For at fejre denne udvikling har vi på torsdag (d. 14-06-2018) lancering af første øl i vores nye klæ'r - En piv frisk NE-IPA vi kalder 'No muss, no fuss' - for det er netop det du får, en New England IPA uden fiduser og dikkedarer men til gengæld tørhumlet med hele 7 kg. Simcoe humle - du kan læse mere om vores nye IPA på vores hjemmeside hvor du også kan læse om den næste øl der også er lige på trapperne.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page