Brewers Inc. Bar & Brewery


Copenhagen first - then the world!

Brewers Inc. g√•r ind i en ny fase - og vi kaster os ud i et nyt eventyr, nu som bar & bryggeri ūüćĽ

"Men brygger I ikke allerede √łl????"

Jo vi har siden vores √•bning for knap 1¬Ĺ √•r siden haft en sm√• 20 forskellige √łl p√• hanerne i eget navn - nogle af dem 'rene' Brewers √łl andre vindere fra vores h√•ndbrygger konkurrence 'M√•nedens Brygger' (som stadigt kun vil v√¶re at finde eksklusivt p√• Brewers Inc. p√• N√łrrebro).

Men nu tager vi det n√¶ste skridt og kaster os ud i at brygge langt flere √łl (og i langt st√łrre skala) end vi har gjort hidtil - derfor kalder vi os nu "Brewers Inc. Bar & Brewery". Det betyder at du forh√•bentlig ogs√• snart vil kunne m√łde Brewers Inc. p√• hanerne hos nogle af vores venner rundt omkring i K√łbenhavn :-)

Vi har efterh√•nden draget os en del erfaringer i forhold til hvad det K√łbenhavnske folk godt kan lide af √łl, og det, koblet med vores erfaringer som h√•ndbryggere og den k√¶rlighed vi har til det gode √łl lavet af kvalitets r√•varer med fokus p√• det gode h√•ndv√¶rk g√łr at vi nu t√łr kaste os ud i hvad man godt kan kalde fase II for Brewers Inc.

Fase II har ogs√• betydning for dig som g√¶st hos Brewers Inc. - i og med at vi i langt h√łjere grad kommer til at st√• for produktionen af flere af de √łl vi har p√• hanen, er det ogs√• muligt at tilbyde disse √łl til en langt bedre pris for dig som g√¶st - de f√łrste to √łl - hvoraf den f√łrste bliver lanceret p√• torsdag - kommer til at koste 35/55 for henholdsvis stor/lille! Vi er faktisk helt vildt glade for at vi med denne nye udvikling kan s√¶nke prisen for nogle af vores √łl - en af grundtankerne for os har lige siden vores √•bning v√¶ret, at godt √łl ikke beh√łver at koste spidsen af en jetjager - og forh√•bentlig vil det at vi s√¶nker priserne betyde at flere vil v√¶lge kvalitets√łl produceret i Danmark med hjerte og sj√¶l!

Medlemmer af Brewers Inc. Craft Beer Lovers Club f√•r endda mulighed for at k√łbe vores egne √łl til endnu bedre priser - kun 45,- for en stor fad√łl! F√łlg linket her for at l√¶se mere om BICBLC.

For at fejre denne udvikling har vi p√• torsdag (d. 14-06-2018) lancering af f√łrste √łl i vores nye kl√¶'r - En piv frisk NE-IPA vi kalder 'No muss, no fuss' - for det er netop det du f√•r, en New England IPA uden fiduser og dikkedarer men til geng√¶ld t√łrhumlet med hele 7 kg. Simcoe humle - du kan l√¶se mere om vores nye IPA p√• vores hjemmeside hvor du ogs√• kan l√¶se om den n√¶ste √łl der ogs√• er lige p√• trapperne.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
F√łlg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2016 by Brewers Inc.