top of page

Vin på Brewers Inc.


Der findes faktisk folk der ikke kan lide øl(!) - jeg ved det, jeg forstår det heller ikke...

Men Brewers Inc. hylder mangfoldigheden, og der skal også være plads til dem der endnu ikke har set lyset i en Stout eller en dejlig frisk IPA. Derfor har vi nu fået et lille og super lækkert udvalg af vin.

Vinene har vi udvalgt i samarbejde med World of Wine der har 25 års erfaring med vinimport fra kvalitets vingårde.

Vi har vine fra 2 forskellige vingårde som du kan læse lidt mere om herunder:

Pago Del Vicario

Beliggende 9 km. fra Ciudad Real, tæt ved Guadiana-floden i det sydlige midtspanien. Beliggenheden tæt ved floden frembringer et særligt klima som i dagtimerne - temperaturmæssigt - er en hel del mildere end normalt for området. Områdets stærke sol og relativt lave fugtighed giver - sammen med relativt kølige nætter - særdeles gunstige betingelser for modning af druerne. Vinmarkerne ligger i godt 600 meters højde. Jordbundsforholdene er meget forskelligartede, spændende fra sand og leragtige forhold til klippeagtige området med højt skiferindhold, kalkforekomster og meget organisk materiale.

Bodega Tobia

Beliggende i Rioja, der er et af Spaniens klassiske distrikter. Ejeren og vinmageren Oscar Tobia har stået for produktionen de sidste 20 år. På de 20 år har Oscar ført Bodega Tobia fra at være en traditionel vingård til en af de førende og mest moderne vingårde i Rioja. Som følge heraf har bl.a.Tobia’s Crianca modtaget en Decanter Gold og fået 90-92 Parker point af Robert Parker. Parker skriver således om Bodega Tobia: Tasting through Oscar Tobia’s collection was great fun, as his wines are different and often surprising. It was like a trip on a roller coaster, especially if you taste without looking at the technical sheets or the back labels, something that when you’re tasting lots of very similar wines, gives you a welcome break.”

Nu er der ingen undskyldning for at komme ned på Brewers Inc., heller ikke hvis der skulle være en i selskabet der ikke kan lide øl endnu :-)


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page