top of page

Julefrokost 2017


Vil du hellere bruge julefrokosten på lækker mad og øl i verdens klasse end en sørgelig halv-lunken buffet og dåsebajere? Så er Brewers Inc.'s julefrokost måske noget for dig!

Om I er en venneflok der gerne vil kunne bruge tiden på hinanden frem for at stå i køkkenet eller en virksomhed der savner de perfekte rammer til en hyggelig julefrokost er underordnet - det vigtigste er, at I sætter pris på kvalitet, god stemning og en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi brænder for det gode øl og den gode oplevelse, så læg julefrokosten i Brewers Inc.'s hænder d. 18. eller d. 25. november, så sørger vi for mad, øl og den gode stemning - og opvasken klarer vi selvfølgelig også. Efter programmet har I selvfølgelig også mulighed for at fortsætte løjerne når Brewers Inc. åbner op for øvrige gæster.

Vi har allieret os med Max Food Group der drives og ejes af Max Krog der tidligere har arbejdet som kok hos Restaurant 1. th., KiinKiin og Aamans og er den nuværende forpagter på restauranten på Østre Gasværk - så der skulle være garanti for en smagsoplevelse både hvad angår øl og mad!

Kl. 16.00

åbner vi dørene og byder på en lille smagning på fem øl (ca. 10cl) fra vores 16 haner, samt lidt fortælling om de enkelte øl og Brewers Inc. (der medfølger yderligere 2 store valgfri øl)

Kl. 18.00

sætter vi os til bords og nyder nedenstående menu fra Max Food Group

Kl. 20.00 Åbner baren for øvrige gæster

Pris: 495,- pr. person (maksimalt 50 personer pr. arrangement) Inkluderet er:

Menu som beskrevet herover, Øl tasting på 5 øl fra vores 16 haner samt 2 store valgfri fadøl.

Billetter til arrangementet bliver solgt via Billetto: 18. november 25. november


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page