top of page

En ølsmagning ud over det sædvanlige - Bomi-parken plejecenter


At være med til at sprede kendskabet til godt øl, og skabe gode oplevelser for folk ligger som en central del af Brewers Inc., så da muligheden opstod for at komme forbi Bomi-parken plejecenter med noget godt øl, så var det ikke en mulighed vi ville gå glip af.

Fredag d. 29. september var der markedsdag i Bomi-parken plejecenter på Amager. Markedsdagen giver beboerne mulighed for at få nogle andre oplevelser end de er vant til i hverdagen på plejecentret, også sammen med pårørende som også er inviteret til at deltage i aktiviteterne sammen med beboerne.

Det var jo en kærkommen lejlighed for undertegnede at komme lidt væk fra Gormsgade og tage Brewers Inc. on-the-road! Bilen blev pakket med et bredt udvalg af øl og cider fra barkøleskabene, glas og den altid tilstedeværende fortællerlyst om baren, vores øl og ølbrygning.

Kl. 13.00 satte, og kørte, deltagerne på plads i det lille lokale for enden af kantinen, hvor der lige var blevet serveret flæskestegssandwich - perfekt optakt til en ølsmagning. Stemmen lå i det sædvanlige høje lydniveau, denne gang ikke for at overdøve stemningen på baren, men for at alle kunne høre hvad der blev sagt.

Blandt deltagerne var en del af Debatgruppen på Bomi-parken - et initiativ som er en del af et projekt plejecenteret deltager i kaldet 'Liv på Plejecentre' som Omsorgs- og Sundhedsforvaltningen i Københavns Kommune har lavet for at sætte fokus på hvordan man kan skabe de bedste vilkår for et godt liv på plejecentre. Både fra denne gruppe og fra en del af de øvrige deltagere blev der budt ind med gode spørgsmål, historier og egne 'erfaringer' med øl gennem et langt liv. Det var virkelig livsbekræftende at være med til at skabe en god oplevelse for beboerne, der både fik præsenteret genkendelige øl som pilsner og 'milde' ales, men som også bød på udfordringer i form af en IPA, og en cider fra Sheppy's - særligt cideren var der stor interesse for, og for mange var det en helt ny oplevelse at smage 'proper English cider' som Duncan fra Ciderhouse kalder det.

En stor tak her fra Brewers Inc. til Anne-Marie Linke, der er ansat på Bomi-parken, for hendes hjælp med at få ølsmagningen arrangeret, og for det fantastiske og engagerede arbejde hun laver for og med beboerne på Bomi-parken, og ikke mindst Debatgruppen, som er et klart bevis på at der både er plads og mulighed for det gode liv på plejecentre.

Det er forhåbentlig ikke sidste gang vi får mulighed for at tage Brewers Inc. on-the-road - det var i hvert fald en dejlig oplevelse at få lov til at facilitere en ølsmagning for nogle der måske ikke lige har mulighed for at svinge vejen forbi vores lille vandhul på Nørrebro!

Er du interesseret i en ølsmagning, så prøv at kigge på vores hjemmeside her Brewers Inc., hvor du kan se hvad vi kan tilbyde - har du særlige ønsker eller behov, så prøv at skriv til os, så kan vi se om vi ikke kan finde en løsning der passer jer.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page