top of page

Håndbryggertræf

Vi er mange i Brewers Inc. der elsker at tænde op under gryden, og kaste os ud i håndbrygningens ædle kunst. En af de udfordringer der kan være, er det publikum som vi oftest serverer vores øl for. Venner og bekendte er rigtig gode til at give et selvtillidsboost, når de klapper i deres hænder og siger ”nej, hvor er den lækker!”

Det er altid rart at blive anerkendt, ikke mindst for noget man har lagt mange tanker, timer og kærlighed i. Men det er måske ikke blandt venner og familie man får konstruktiv kritik, man kan bruge fremadrettet til at gøre de næste bryg, det meget bedre.

Det er der Håndbryggertræf kommer ind i billedet. I sin enkelthed går det ud på, at Brewers Inc. stiller lokaler, glas og plads i køleskabet til rådighed for håndbryggere der gerne vil prøve deres håndbryg af på et lidt mere kritisk publikum, der også brænder for hobbyen.

Ud over at vi håndbryggere kan nørde lidt med hinanden om mæsketemperaturer, malt og

molasses, er det også en mulighed for kommende håndbryggere at få en snak med erfarne håndbryggere om køb af udstyr og råvarer, og måske få et par gode råd på vejen, så ’de nye’ ikke behøver at begå de samme fejl som vi andre gjorde da vi kastede os ud i denne fantastiske hobby. Der er ikke nogen grund til at opfinde den dybe tallerken to gange 😊

Så hvad end du har 10 eller 100 bryg under bæltestedet eller du endnu har dit første bryg til gode, så hold øje med Brewers Inc.’s hjemmeside og Facebook side, hvor vi løbende slår datoer op for de næste Håndbryggertræf!

På tidspunktet for dette blogindlæg (20-06-2017), er der datoer for de næste to Håndbryggertræf - d. 27-06-2017 og d. 11-07-2016. Når vi kommer på den anden side af sommerferien vil vi løbende annoncere nye Håndbryggertræf.


Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page