top of page

Lancering af "Lysere tider"


Til vores åbningsaften d. 4. februar kårede vi de tre vinderøl fra vores håndbryggerkonkurrence "Månedens Brygger" og fredag d. 26. maj kan vi endelig invitere til lancering af vinderøllen "Lysere tider".

"Lysere tider er brygget af Bertil Melhof Pedersen, der dermed også bliver

Brewers Inc.'s første Månedens Brygger. Konkurrencen er tænkt som en mulighed for at nogle af de fantastisk dygtige håndbryggere der gemmer sig ude rundt omkring i kældre, køkkener og i bryggerser som laver øl af utrolig høj kvalitet, kan få brygget deres øl på et mikrobryggeri og komme på hanen i Brewers Inc.

Første udgave af konkurrencen bekræftede kun at der bliver lavet rigtig meget lækkert øl ude i de små hjem. Vinderøllen "Lysere tider" opnåede imponerende 43 point på De Danske Øldommeres skala der går fra 1-50 - øl med en score på over 30 betragtes som 'meget gode øl, med mindre stilartsfejl og uden væsentlige tekniske fejl'.

Derfor glæder vi os også utroligt meget til at lancere øllen fredag d. 26. maj kl. 19.00 hvor Bertil Melhof Pedersen kommer forbi og fortæller lidt om de tanker der ligger bag øllen. På lanceringsaftenen vil det være muligt at købe "Lysere tider" til en særlig pris (25,- for en lille og 40,- for en stor), så der skulle være rig mulighed for at smage på en 'ægte' håndbrygget øl.

Øllene til anden udgave af Månedens Brygger er allerede blevet indleveret til Maltbazaren og på fredag vil De Danske Øldommere samles i Brewers Inc. for at smage og bedømme det næste kuld af håndbryggede øl - og mon ikke niveauet er mindst ligeså højt denne gang!

I løbet af de næste par måneder vil vi lancere de to andre vinderøl (der endte på en flot delt anden plads med 40 point!), så hold øje med vores hjemmeside, nyhedsbreve og Facebookside for flere informationer.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page