top of page

Byens Bedste Ølbar? - AOK-nominering


Kvalitetsøl, personale der mener og ved noget om det de serverer, fornuftige priser og et ønske om at skabe et naturligt samlingssted for håndbryggere, ølentusiaster og alle andre der nyder et godt glas øl, er fundamentet for Brewers Inc. Stem på Brewers Inc. som Byens Bedste Ølbar Det er altid med en sund portion nervøsitet, at man åbner dørene til et nyt sted og lader øllet flydende fra hanerne - Vil gæsterne tage godt i mod os? Kan vi formå at overføre de gode tanker fra forretningsidé til virkelighed? Får gæsterne den oplevelse vi ønsker? Her godt tre måneder efter vores åbningsdag, kan vi med stolthed sige JA! Vi er naturligvis meget stolte af de 5 hjerter vi fik i Politikens anmeldelse af Brewers Inc. tilbage i starten af marts måned - og er også stolte og glade for at være blandt de fem nominerede til Byens Bedste Ølbar i AOK. Men det er ikke anmeldelserne og nomineringerne der gør det største indtryk. Det der gør størst indtryk på os er, når vi kan fornemme, og får at vide af vores gæster, at de er blevet taget godt imod, og fået god betjening og kyndig vejledning under deres besøg - og måske fået rykket deres grænser for hvad de troede de kunne lide af øl. Kort og godt - at vores gæster har fået en oplevelse ud over det sædvanlige! At det så også bliver anerkendt i anmeldelser og nomineringer, er vi som sagt naturligvis også stolte og glade for - ikke mindst fordi det betyder, at folk der måske ikke har hørt om os endnu bliver opmærksomme på at vi er der, og måske på den baggrund slår vejen forbi Brewers Inc. For i sidste ende drejer det sig om - at dele vores passion for godt øl! Teamet bag Brewers Inc. Stem på Brewers Inc. som Byens Bedste Ølbar

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Ingen tags endnu.
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page