Håndbryggernes Dag

2019

Lørdag d. 5. oktober er håndbryggernes dag i Brewers Inc.

Har du nogensinde drømt om at få din øl på hanen på en ølbar? Det ved vi at mange håndbryggere drømmer om, derfor har vi også vores konkurrence 'Månedens Brygger' - men vi ønsker at give endnu flere chancen for at prøve at have en øl på hanerne. Derfor inviterer vi nu alle håndbryggere til at tilmelde sig Håndbryggernes Dag.

På Håndbryggernes Dag udvider vi barens udvalg med 10 håndbryggede øl - du brygger din bedste øl, vi låner dig udstyret til at få det på KeyKegs og sælger det i baren på dagen!

På selve dagen vil øllene blive solgt fra hanerne i mindre glas til fordelagtige priser så alle kan komme til at smage så mange forskellige som muligt. Alle gæster får udleveret en stemmeseddel og de tre øl der får flest stemmer, går videre til en dommer-jury der vælger en vinderøl, der efterfølgende bliver brygget i stor skala på et dansk mikrobryggeri.

  • Øllet skal fyldes på 20L KeyKegs (påfyldningskobling og KeyKeg udleveres af Maltbazaren uden beregning)

  • Forhånds tilmelding til eventen sker via email til erik@brewersinc.dk, tilmeldingen starter d. 19. august og det er først til mølle (kun én tilmelding pr. brygger).

Nærmere detaljer kan læses here: Vilkår og Betingelser

© 2016 by Brewers Inc.