Bryggeri

Høj 'drink-ability', leg med råvarer og proces og en naturlig forkærlighed for kvalitets ingredienser, godt håndværk og lyst til at eksperimentere er fundamentet for Brewers Inc. Brewery!

 

Bag alle vores øl gemmer der sig en historie, en ide og en hulens masse tanker og erfaringer - når du tager en af vores øl med ned til bordet, så vil det sanselige du oplever når du smager og dufter til øllet koblet med den historie der ligger bag, samlet give en oplevelse ud over det sædvanlige!

Herunder kan du læse om de forskellige øl vi har i vores sortiment - nogle af dem har vi i længere tid, andre er one-offs.

Vores øl

No muss, no fuss - NE-IPA - 5,5%

Da vi skulle kaste os ud i opskriftsformuleringen af vores nye IPA havde vi mange tanker og ideer på bordet omkring både malt og humleprofil. Der er ikke de avenuer af kombinationer vi ikke har været igennem i vores forsøg på at skabe en super lækker IPA.
 

Da det kom til stykket kom vi frem til at der ikke er nogen grund til at opfinde den dybe tallerken – hvad vi gerne ville lave var en IPA der var frisk og med præcis den klassiske humle profil som vi, og forhåbentligt du elsker – Noter af citrus frugt, fyrenåle og tropiske frugter som grapefrugt og passionsfrugt. Resultat er blevet en NE-IPA hvor der er brugt rigelige mængder af Chinook og Citra i brygningen og efterfølgende tørhumlet med en rundhåndet portion Simcoe.
 

På maltsiden er det pilsnermalt der dominerer for at give plads til humlen, men der er også blevet plads til både havreflager, havremalt og lidt karamel malt for at give en afdæmpet kompleksitet i øllen koblet med en passende krop og mundfylde der skaber en fin balance mellem humle aroma, bitterhed og krop.

 

En øl der indbyder til en til!

Alk: 5,5%
IBU: 35
EBC: 8,6

Grainbill:

pilsnermalt
havreflager
pale malt
havremalt
dextrinmalt (cara pale)
maltodextrin - uforgærbart

 

Humle:
Chinook 
Citra
Tørhumling Simcoe

Please pils me - Pilsner - 4,6%

Release: Ultimo Juni


Pilsneren er måske ikke lige hipster hipt, men når solen står højt og varmen trænger sig på, så er der (næsten) ikke noget som en kold pilsner!

Her i landet er pilsner nærmest synonym med kedelig dansk øl uden karakter - men det behøver det faktisk ikke at være. På grund af de særlige gærstrenge der bruges til at gære pilsnerøl, og den lave gæringstemperatur får pilsneren meget få smagsstoffer fra gæren - hvilket giver plads til at de øvrige ingredienser får lov til at stråle.

 

Denne unikke egenskab ved pilsneren drager vi fuld nytte af i "Please pils me" hvor vi har valgt at bruge Chinook i kedlen for at ramme den rigtige bitterhed og den lidt ukendte tyske perle Huell Melon som tørhumling. Huell Melon er en relativ ny humle der giver  noter af honning melon og jordbær - sammen med en forholdsvis simpel maltprofil (Pilsner, Pale Ale, Munich og Hvedemalt) har vi skabt den perfekte kompagnon til de varme sommer aftener, hvor smagsløgene ikke nødvendigvis behøver at blive bombarderet af bitterhed og citrus humler, men hvor de subtile og fine nuancer kan nydes sammen med sommersolen!

Alk. procent: 4,6%
IBU:22
EBC:7,6

Grainbill:
Pilsner
Pale Ale
Munich
Hvedemalt

 

Humle
Chinook
Huell Melon 

Imperial Stout - Imperial Stout - 8,5%

Mørk, kraftig og med tydelig smag af mørkristet malt - så kort og præcist kan vores Imperial Stout beskrives.

Slutresultatet af mange års eksperimenter for at finde den perfekte opskrift på en Imperial Stout uden dikkedarer!

Mørk som natten og et flot tungt skum i glasset, duft og smag er præget af noter af dadler, karamel, mørk chokolade og kaffe - afbalanceret med sødme og bitterhed.  

 

Hvis du er til helt klassiske Imperial Stouts så vil du ikke blive skuffet!

 

Er pt. kun tilgængelig på flaske

 

Grainbill:
Pale Ale
Biscuit
Cara Gold
Chocolate Malt
Carafa Special II

Black Malt

 

Humle:
Sorachi Ace
Northern Brewer
Fantasia

 

Please reload

Skal du holde fest og vil du gerne byde dine gæster på lækkert specialøl - så kig på Maltbazaren.dk som forhandler vores fadøl til private og erhverv

© 2016 by Brewers Inc.