top of page

Brewers Inc. handler om fællesskab - fællesskab med dine venner når I mødes over en god øl eller et tasterboard, fællesskab blandt håndbryggere der nørder igennem om ølbrygning, fællesskab når der kommer bryggere ned og fortæller om deres passion og serverer smagsprøver på de våde varer  - kort og godt det fællesskab hvor øl handler om mere end bare at få en 'skid på', men i stedet handler om en oplevelse der deles.

For at styrke det fællesskab vil vi gerne invitere dig til at blive en del af Brewers Inc. Craft Beer Lovers Club (BICBLC)! 

Hvad er det nu for noget spørger du måske - det er Brewers Inc.'s egen klub, hvor vi inviterer til særlige øloplevelser, hvor du får fortrinsret til vores åbne events, bliver inviteret ned til en øl på husets regning i ny og næ og andre gode tilbud.

Hvorfor gør vi det - vi gør det fordi vi elsker øl og fordi vi elsker at dele øloplevelser med vores gæster!

Som medlem får du følgende fordele:

  • Særpriser på Brewers Inc.'s egne øl ved køb i baren

  • Fortrinsret til udvalgte arrangementer (Meet the Brewer, Cider Night etc.)

  • Invitationer til særlige events kun for medlemmer (for eksempel særligt tilrettelagte ølsmagninger til fordelagtige priser)

  • Invitationer til First come/First serve - på udvalgte dage vil vi sende en mail ud til vores medlemmer hvor de første 10 medlemmer i baren får den første fadøl gratis (0,25/0,30)!

  • 10% rabat på opfyldning af Growler

  • 10% rabat på vores udvidede sortiment af snacks/tapas

  • Andre gode tilbud der løbende vil blive meldt ud pr. mail

For at blive medlem skal du betale et årligt 'gebyr' på 150,-.

Tilmelding til BICBLC sker ved at skrive en mail til os  på booking@brewersinc.dk eller direkte i vores webshop 

Ved indgåelse af medlemskab godkender du samtidig at vi må sende mails til dig der vedrører dit medlemskab og Brewers Inc.

bottom of page